miercuri, 20 noiembrie 2013

Rangers U20 2-2 St Johnstone U20

Ieri, a avut loc o noua etapa a Scottish Premier League U20.  Iar echipa sub 20 de ani condusă de Billy Kirkwood a terminat la egalitate 2-2 pe teren propriu împotriva celor de la St Johnstone, meciul a avut loc în localitatea Dumbarton, pe Bet Butler Stadium, locul unde echipa sub 20 de ani evoluează acasă.

Meciul ce sa jucat pe o ploaie torențială, ia avut în prim plan pe jucători celor de la St Johnstone, care după doar 2 minute de joc reușesc să-l învinga pe Simonsen prin numărul 11, Dwayne Coultress care șutează de la 20 de metri.
În minutul 40, un moment de stralucire a lui Robbie Crawfford care reușește să egaleze, 1-1.
McKay. foto: rangers.co.uk

După pauza, aceeași atacanți a celor de la St Johnstone sau aflat la cârma jocului, reușind în minutul 61 să ducă scorul la 2-1, același Simonsen cu un șut din afara careului.
Cu 11 minute înainte de final, Murdoch, intrat în locul lui McKay, este faultat iar arbitru acordă lovitură de pedeapsă, Frasser Aird execută și Rangers restabilește scorul 2-2.
Ultimele 10 minute au aparținut gazdelor care cu câteva secunde înainte de fluierul arbitrului ratează o, ocazie uriașă prin Gallacher (intrat în locul lui Andy Shiells) care rămâne unu la unu cu portarul advers dar nu reușește să-l învingă.

Următorul meci pentru Rangers U20 este marțea viitoare 20.11.2013 în deplasare la Patrick Thistle, echipă aflată pe primul loc și care ieri a câștigat 0-3 în deplasare la St Mirren.

RANGERS (4-1-4-1): Simonsen; Halkett, Gasparotto, Gibson, Sinnamon; Hutton; McKay (Murdoch), Crawford, Telfer (Walsh), Aird; Shiels (Gallagher)
Rezerve neutilizate: Kelly, Dykes, Ramsay, Stoney



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu