sâmbătă, 10 august 2013

Rangers 3-1 Brechin City

Rangers a început excelent noul sezon în League One și a reușit o victorie cu 4-1 ce o claseaza pe primul loc dupa prima etapă, loc pe care nu vor să-l mai cedeze pana la terminarea sezonului.
Chris Hegarty a profitat de o deviere a a unui jucător advers și după 30 de secunde Rangers conducea cu 1-0 la prima fază a meciului.
2-0 sa făcut nu cu mult înainte de pauză, după multe ocazii de gol ratate, Nicky Law jucătorul adus în aceasta vară de la Motherwell a majorat avantajul gazdelor în minutul 40.
După pauza, Brechin a dat semne de revenire, reușind să-și creeze căteva ocazii, iar în minutul 65 fundașul de doar 20 de ani, Steven Jackson marcheaza un supper gol din foarfecă pentru oaspeți.
Ian Black a dus scorul la 3-1 după un penalty ratat acesta acesta a revenit și a reușit să-l învingă pe portarul oaspeților în minutul 81. Tabela a fost închisă de către Dean Shiels în minutul 85.

Față de săptămâna trecută când au pierdut la Forfar 2-1 în Cupa Ligi, Ally McCoist a facut 3 modifiări. Law și John Daly sau întors în fortmația de start, iar Emilson Cribari și-a reluat locul în centru defensivei. Ei iau înlocuit pe căpitanul Lee McCulloch care a fost suspendat, David Templeton si Andy Mitchel accidentați.

RANGERS: Gallacher; Hegarty, Faure, Cribari (McAusland 46), Wallace; Little, Black, Law, Macleod; Crawford (Shiels 70); Daly.
Rezerve neutilizate: A Smith, Gasparotto, McKay, Aird, Murdoch.
BRECHIN CITY: Smith, McLean, Brown (Moyes , S Jackson, McLauchlan, Molloy (Cameron 62), Trouten, Anderson, Donnelly (A Jackson 53), Barr, Carcary.
Rezerve neutilizate: Nelson, Tobin.ț
Arbitru: George Salmond.
Spectatori:  44,380.

Ceremonia din deschiderea partidei cu Sandy Jardine + primul gol:


Golul de 4-1 marcat de Dean Shiels:


Puteți vizualiza o galerie foto de la meci accesănd linkul: http://www.rangers.co.uk/news/galleries/item/4758-gallery-brechin-city

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu